News

SLEMO er månedens SPINNUP-artist

17årige SLEMO laver dansksproget rap, og har allerede skrevet og udgivet flere singler gennem SPINNUP. Han beskriver sin musik som ”festmusik med et personligt præg” – og det er netop SLEMOs personlige tekster, uptempo-beats og store dedikation til musikken, der gør, at vi har udvalgt ham til månedens SPINNUP-artist.

SLEMO er månedens SPINNUP

Hjemmestudie i soveværelset
SLEMOs sange bliver til i soveværelset i Vejen, hvor han har sit hjemmestudie. Når SLEMO skriver tracks, baserer han altid sine tekster og melodier på personlige oplevelser:

“Tekstmæssigt henter jeg både inspiration i mine egne oplevelser og i mine venner og bekendtes oplevelser. Jeg forsøger at skrive om ting, som jeg også tror, andre kan relatere til.” (SLEMO)

SLEMO har da også både skrevet fest-tracks som ”Knæk bang bang” og ”Booze i mit blod”, og mere eftertænksomme numre som ”Skolen sagde” – En single, der indtil videre har fået hele 125.000 streams på Spotify.

Lyt til “Skolen Sagde” lige her


Medvirker på FÆTR-single
Udover at udgive sit eget musik, har SLEMO også landet en feature på FÆTR-singlen ’Hva Nu’. Featuren har for alvor motiveret den unge rapper til at arbejde endnu mere målrettet med musikken:

”Det har helt sikkert været et skulderklap, der har givet mig blod på tanden. Nu vil jeg gerne tjene nogle rigtige penge på min musik, så dem, som engang gjorde nar af min musik, kan se, at jeg kan leve af det.” (SLEMO)

Hør Fætr-singlen lige her

SPINNUP-scouten Julia om SLEMO
Det er SPINNUP-scout Julia Bratland, der har scoutet månedens artist. Om SLEMO siger hun:

“Jeg lytter til en del hip hop af nye danske artister, og SLEMO skilte sig ud, fordi jeg følte, han formår at lave tracks der er relaterbare for folk på hans egen alder. Derudover har han en genkendelig vokal, hvilket jeg også mener, er vigtigt i rap-gamet.”

Efter at have hørt ‘Skolen sagde’ tog Julia kontakt til SLEMO, og her blev hun blandt andet imponeret af hans drive:

”Jeg synes mængden af musik, der blev sendt til mig, viste dedikation fra SLEMOs side, og derudover var der nogle numre blandt hans demo-materiale, som jeg tror har hit-potentiale.” (Julia)

Ved siden af musikken har Julia også fulgt SLEMO tæt på de sociale medier:

” SLEMO er rigtig god til at holde folk opdateret på hans sociale medier, og har derudover et ret stilrent image på tværs af hans platforme, som giver lytteren et klart indtryk af, hvem SLEMO er som artist.”(Julia)

SLEMO er godt på vej, og vi glæder vi os til at følge med i hans musikalske udvikling!

Lyt til SLEMOs nyeste single ’Har Det Godt’ lige her

Find SLEMO på Instagram og Facebook 

Instagram: https://www.instagram.com/slemofficiel/

Facebook: https://www.facebook.com/SlemoOfficial/

Vil du være månedens SPINNUP-artist? Så upload din musik på SPINNUP, brug dit push og bliv hørt af vores scouts!