News

JULIUS DREISIG ER MÅNEDENS SPINNUP-ARTIST

Hver måned udvælger Spinnup Danmark ”månedens Spinnup-artist” i samarbejde med de danske Spinnup-scouts! Månedens Spinnup-artist får lidt ekstra love og opmærksomhed, så vi kan lære artisten og musikken bedre at kende!

Selvlært og dedikeret

 

15 årige Julius Dreisig producerer og udgiver sine egne tracks i electronic-genren. Julius er allerede blevet spottet af flere i electronic-miljøet, og har fået support fra artister som Martin Jensen og The Chainsmokers. Der er ingen tvivl om, at Julius fortjener titlen som månedens artist!

Interessen for musik startede, da Julius som 9-årig hørte ”Bangarang” med Skrillex. Herefter bevægede han sig ind i Dupstep-universet, hvor han selv begyndte at eksperimentere med sin egen musik. Helt uden brug af tutorials eller andet i opstartsfasen, lærte Julius sig selv at producere – og 6 år efter sidder den selvlærte producer stadig med fingrene i musikken:

”Jeg laver musik hjemme i mit studie i Odense, hvor jeg har meget udstyr, som jeg har købt igennem årene.”

Julius’ er udvalgt af vores scout Jonas Rosbech, der mener, at Julius sidder med et kæmpe potentiale:

”Julius burde få en masse opmærksomhed for at hans kæmpe talent og sans for den elektroniske scene. Han er en inspirerende ung musiker, og jeg tror på, at han har en stor karriere foran sig.” (Jonas Rosbech, Spinnup Scout)

Hos Spinnup er vi også fascinerede af Julius talent – og vi er, som tidligere nævnt, langt fra alene om at se potentiale i den unge producer!

Store drømme

Det største Julius Dreisig endnu har opnået, er ifølge ham selv, at udgive et remix, der blev uploadet på Trap Nation og Trap City:

”Det fedeste jeg har opnået er helt klart, da jeg gennem Monstercat udgav et remix, som blev uploadet på Trap Nation og Trap City. Remixet blev streamet 500.000 gange på Spotify på bare to måneder.”

Fremadrettet vil Julius fokusere på at bevæge sin musik i retningen mod elektronisk pop. Han drømmer om, at genren kan bringe ham til de helt store internationale festivaller, så han kan leve af sin musik! Og ifølge Jonas Rosbech er det ikke en urealistisk drøm, han understreger nemlig, at Julius har gode muligheder for at blive til noget i branchen:

”Det er især Julius’ sans for lyd-produktion, stærke genkendelige melodier og en sans for hit-potentiale i den genre som han begår sig i der gør, at han skiller sig positivt ud fra mængden.”

At Julius adskiller sig fra mængden, skyldes måske, at inspirationen ikke kun kommer et enkelt sted fra. Julius bliver nemlig inspireret af flere elementer.

Flere inspirationskilder

Ifølge Julius’ kan inspirationen til musikken komme mange steder fra:

Det er sjældent at det kun er én enkelt kunstner, der inspirerer mig. Det kan også være en tilfældig lyd. Så forestiller jeg mig, hvordan den vil lyde på et beat og prøver derefter at efterligne det.

Når Julius laver musik, er det vigtigste element i processen, at han har en klar idé om hvordan tracket skal lyde på forhånd.

Hvis jeg ikke har det, kan det tage lang tid at få det til at lyde godt.”

 Ideen til Julius nyeste single var heldigvis ikke svær at få frem: Dreisig blev nemlig inspireret til lyduniverset af producerne Fabian Mazur og UNKWN.

Du kan lytte til Julius nyeste single “Can’t Get Enough” lige her:

Vi ønsker Julius stort tillykke med titlen som månedens Spinnup artist, og vi glæder os til at lytte til mange flere tracks i fremtiden!

Følg Julius på Facebook LIGE HER